Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

„Coppi 100” Capsule kollekció

„Coppi 100” Capsule kollekció
Fausto Coppi a Giro d’Italia Cuneo-Pinerolo szakaszán 1949-ben első helyen végzett. Ennek a sikernek a megemlékezésére a Bianchi egy limitált szériás pólót dobott ki, melynek a mintáját Miguel Soro híres festőművész hozta létre. Az alkalmat Coppi, a Bianchi bajnoka születésének századi évfordulójára készítették, aki karrierje során ragaszkodott ehhez a márkához és biztosított számukra rengeteg sikert a háborúviselte Olaszországban.

 

A Bianchi egy egyedik logó tervezésével járult hozzá Miguel Soro spanyol művész munkájához, aki sok más kerékpáros mellett Fausto Coppit is megfestette egyedi stílusában – egy műalkotás, melyet még soha nem láthattunk a híres kerékpárosról.

 

A póló természetesen a lehető legjobb anyagból készült, hogy a kerékpárról leszállva is komfortos viseletet biztosítson, a formatervezése pedig egyszerre elegáns és állít emléket a múlt század egyik legjobb kerékpárosáról.

 

A díszdobozban a póló mellett a La Gazzeta dello Sport 1949-es címlapjának másolatát is megtalálhatod, mely a Cuneo-Pinerolo szakaszról számol be, ahogy Fausto Coppi szenzációsan egyedüli szökésből nyerte meg a szakaszt.

Hazánkba mindösszesen 15 darabot szállított a méltán népszerű márka, S-3XL méretben, csapj le rá, amíg még lehet!