Kategóriák

CASCO MINI-Generation Kerékpáros sisak

Értékelés: Még nincs értékelés
Kerékpáros sisak
Gyártó: CASCO

With shipment Futár 1. for 1600,07 Ft
Ár:
Bolti ár : 14900 Ft
Online ár : 14155 Ft
Méret

Szín

Leírás

Aktuális készletről érdeklődj e-mailben, vagy telefonon!

Casco Kerékpáros sisak

 

Az utóbbi időben egyre népszerűbbek a prémium kategóriás gyereksisakok. Hazánkban is kezdik felismerni a vásárlók, hogy nem csak saját fejük védelme fontos, hanem gyermekeiké is, sőt, az még fontosabb. Gyermekünk a gyerekülésben, utánfutóban és még a kis bringán is sokkal védtelenebb a külső hatásokkal szemben, mint mi. Mozgásuk még nem annyira koordinált, így egy bekövetkező esésnél nehezebben tudják védeni magukat. Talán nem túl meglepő, de a Casco a gyermeksisakok gyártásában is vezető szerepet tölt be. A piacon keresve sem találhatunk olyan más gyártót, melynek hasonlóan biztonságos gyereksisakjai lennének. Abban 100 százalékosan biztos lehet, hogy gyermeke kobakja a legjobb védelmet kapja egy Casco bukóban.

A Mini Pro széria tipikus Casco gyártmány. Professzionális védelem és kényelmes viselet. A biztonságot végig szem előtt tartva fejlesztették ki ezt a három részből álló konstrukciót, mely megnövelt a nyakat védő kialakítással rendelkezik. Különleges szíjrendszere tökéletes állíthatóságot biztosít, és attól sem kell félnünk, hogy gyermekünk bőrét kidörzsöli. Kiváló és szinte kötelező viselet, ha gyermekét gyerekülésbe vagy kerékpáros utánfutóba ülteti. Mindemellett a Mini Pro multifunkcionalitását mutatja, hogy a kerékpáros használat mellett egy téli fülvédő beszerzése esetén még síelésre is le van tesztelve.

  • Tökéletes ergonómia - Minden gyereküléshez és utánfutóhoz igazodó forma. Gyermekünk anélkül szundíthat egyet, hogy elaludná a nyakát.

  • Zsinóros pántok - A szíj beállítása csak másodpercek kérdése. Becsípődés mentes mechanika.

  • Mystyle kompatibilitást - testre szabható kinézet a színes csíkok használatával. 360 fokban látható fényvisszaverő csík.

  • Opcionális téli fülvédő - hogy hidegebb időben is viselhető legyen. 

  • Síelésre is letesztelve

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.