Kategóriák

Specialized kerékpárok

Specialized kerékpárok itt megtekinthetők--->

Specialized kerékpárok itt megtekinthetők --->

A TOP. Ha a legjobbat keresed, megtaláltad.

Az amerikai gyártó hatalmas újításokat hozott az alumínium országúti kerékpárok közé, az első újdonság egy kisebb - 650C kerekű bringa gyártása, ami a fiatal, vagy alacsony kerékpárosok első bringája lehet. A másik újdonság a vázanyag, maga az alumínium. Idén már az alap Specialized Allez is, A1 helyett E5-ös alumíniumból készült! Ezzel, és a Smartweld technológiával a legjobb alumínium kerékpár vázakat kínálják a piacon.

A Specialized országúti kerékpárok választéka bővült a Diverge-el! A Specialized Diverge talán a legjobban úgy érthető meg, ha terepre szánt országútiként tekintünk rá. Ezzel jár, hogy tárcsaféket és montis fogkiosztást kap, sárvédővel szerelhető.

Mindegy, hogy terepre vagy országútra keresel bringát, a SPECIALIZED a lehető legjobb választás!

Aki jártas kerékpáros körökben annak nem kell bemutatni a világ egyik legjobb kerékpár márkáját a Specialized kerékpérokat.. A SPECIALIZED 1974-ben alakult és mára minden kerékpár szakágban bizonyított. Filozófiájuk és kerékpár szeretetük mellett elképesztő mennyiségű kutató munka, tesztelés és tudás kellett ahhoz, hogy mára minden egyes termékük a legmagasabb minőséget képviselje a cipőktől kezdve a külső gumikon át a kerékpárokig!

Specialized kerékpárok