Kategóriák

Cube kerékpárok és Cube kerékpáros kiegészítők nagy választékban budapesti kerékpárboltunkban.

Cube kerékpárok itt megtekinthetők-->

Akciós Cube kerékpárok itt megtekinthetők --->

Cube kerékpárok - Cube kerékpárbolt

Már több mint 20 éve kezdődőtt a Cube kerékpárok gyártása Németroszágban. Már a kezdetektől jelen volt a Cube kerékpárok készítésében a fejlesztés és innováció. Jelenlegi is a Cube kerékpár központja a németországi Waldershofban van. Folyamatosan fejlesztenek és gyártanak kiváló minőségű és technikailag jövőbemutató Cube kerékpárokat. A Cube kerékpárok már több mint 20 éve a kerékpárosok által elvárt teljesítmény és minőség terén a legmagasabb elvárásokat biztosítják. Magyarországon is óriási termékpalettával van jelen a Cube a budapesti Cube kerékpárboltunkban is. Ez garantálja, hogy a teljesen amatőr, és profi kerékpáros is megtalálja kerékpárboltunkban a legjobban megfelelő Cube kerékpárt, valamint nők és gyermekek számára is széles választék áll rendelkezésre.

2016-ban a Cube kerékpárok egyik nagy újdonsága a Cube Fatbike kerékpárok lesznek. Erről bővebben itt olasvhatsz: Cube Fatbike kerékpár

A Cube Németországban piacvezető, Cross-Trekking bringáit mi is a legjobbak között tartjuk számon - a megbízhatóság, letisztult design és a német minőség jellemző rájuk.
Cube Kerékpárboltunk készletén megtalálható a trekking, az országúti és a mountain bike kategória számos modellje. Belépő Cube Axial WLS kerékpárországúti kerékpár modelljük már 249 900 forinttól elérhető.
2015-ös nagy dobásuk volt a C68m mely a csúcskategóriás Cube kerékpár vázak összetételére utalt. A karbon-műgyanta arányt sikerült 68-32%-ra javítani. 2016-os Cube újdonság a C62. Ez nem jelent mást mint Composite 62 technológia, ami által a kerékpár aerodinamikailag jobb, könnyebb, merevebb, kényelmesebb és sokkal, de sokkal ellenállóbb lett. Cube országúti kerékpárokról itt többet megtudhat.
A CUBE a nőkre is gondol, széleskörű választékkal állnak rendelkezésre a hölgyek számára is, méretben, geometriában és színben is telitalálat.
Aki hosszú távra keres egy megbízható bringát, jó helyen jár!

Cube kerékpár