Kategóriák

Bianchi kerékpárok

Bianchi

Bianchi kerékpár újdonságok:

Bianchi trekking kerékpárok

Bianchi városi

Bianchi E-bike

Bianchi MTB kerékpárok

Bianchi országúti

Idén is meghatározó kerékpár márka a Bianchi az országúti kerékpárok piacán. Bianchi kerékpár kiválasztásában segítenek kerékpárboltunk szakértői. Az olasz ikon. 1885 óta töretlen fejlődéssel és győzelmek sorával az országúti kerékpár piac egyik vezetője! A 19. századi kerékpár és gépműhelyből egészen a NASA-ig jutott ahol megalkották a világ talán legkényelmesebb vázát, a Bianchi Infinito CV-t. Ez a váz nemcsak rezgéselnyelő és rezgéscsillapító… ez a váz rezgéssemlegesítő!
A Bianchi három kategóriára osztja a kerékpárjait, ezek a HoC (Hors Category), B4P (Born For Performance), C2C (Coast to Coast). A HoC kategóriába a leggyorsabb, legnagyobb merevség/súly arányú modell, az Oltre sorolható. A B4P kategóriát a Sempre Pro képviseli, míg a C2C-be az Infinito CV, az Intenso, a Vertigo, és a Bianchi két alumínium modellje, az Impulso és Via Nirone 7 tartozik.
Kóstolj bele az igazi olasz kerékpáros életérzésbe!

A Bianchi a legrégebbi kerékpár gyártó, aki jelenleg is gyártja kiváló kerékpárjait, Edoardo Bianchi alapította, egy kis manufaktúraként indult Milánóban 1885-ben. Úttörő technológiákkal fejlesztik kerékpárjaikat, ezt már a kezdetekben elkezdték, amikor levegővel töltött gumiabroncsú ugyanolyan méretű kerekeket szereltek kerékpárjaikra. Több kitérőt is tettek, például az autó- majd a motorgyártás felé, de végül maradtak annál, amit közel a tökéleteshez képesek megvalósítani: a magas minőségű kerékpároknál. Legújabb fejlesztésük a Countervail, melyről ITT bővebben is-->

Bianchi kerékpár