Kategóriák

Frissítsd a szoftvered kerékpárod elektronikus Shimano szettjén!+VIDEÓ!

Minden olyan kerékpár tulajdonos, akinek bármilyen Shimano DI2 vagy Steps szett van a biciklijén, az most jelentkezhet szoftverfrissítésre. A szoftverfrissítés során a rendszer ellenőrzi, hogy helyesen működnek e az alkatrészek és azt is, hogy a legújabb szoftverrel rendelkeznek e. A Shimano 1-2 havonta ad ki új szoftvert, így akinek sosem volt ilyen frissítés a szettjén, annak szüksége lehet rá.

Személyre szabjuk a váltók beállításait kívánságaid szerint. Beállítjuk az egyes funkciókat és működést egyéni stílusodnak megfelelően. Segítünk megtalálni azt a beállítást, ami a legjobban megfelel neked. Valami szokatlant észleltél? Lefuttatunk egy hiba diagnosztikát! Ha bármi furcsát és abnormálisat észlelsz a váltásteljesítményedben hozd el és mi megkeressük a hiba okozóját és kiküszöböljük azt.

A frissítés után az akkumulátor élettartama hosszabodhat, a váltásteljesítmény és pontosság tovább javulhat. Az upgrade során azt is megtudhatjuk, hogy van e kontak thiba, csatlakozók közötti kontakt hiba, nem megfelelő működés a rendszerünkben, illetve az akkumulátor elhasználtságáról is információt kapunk. 

A komplett kerékpárt működőképes állapotban, feltöltött akkumulátorral kell behozni a Bringaland Kerékpárüzletbe, a frissítés ideje kb. fél órát vesz igénye, ami alatt ügyfeleink ingyenesen fogyaszthatnak egy kávét is. A szoftverfrissítésre előzetes időpontfoglalás szükséges, melyet telefonon vagy emailben is megtehettek a +36 70 434 3291-es számon vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

A szoftverfrissítés ára: 10.000 Ft

A szoftverfrissítést éventge minimum egyszer javasolt elvégezni. A 8000-es, 9000-es szériánál új XT és XTR már bluetoothon is frissíthető, az összes többi szettnél nem.

A Shimano E Tube projectről bővebben itt olvashatsz: http://e-tubeproject.shimano.com/