Így mehetsz 10%-al jobb gyorsabb átlagot: Megújult Body Geometry Fit terem, a még pontosabb kerékpárbeállításért

A Body Geometry kerékpár testreszabás

A Body Geometry kerékpár testreszabás százaknak segített már élvezhetőbbé, fájdalommentesebbé és kényelmesebbé tenni a kerékpározást. Az ország legmagasabb BG diplomájával rendelkező Simon Balázs már több, mint 500 sikeres beállításon van túl. A résztvevők nem csak komfortban, de teljesítményben is nagy különbséget éreznek egy testreszabás után, erről árulkodik a cég oldalán található sok-sok pozitív vendégvisszajelzés is. Ki ne szeretne kettővel gyorsabb átlagot menni, mint korábban? Valószínűleg nincs olyan kerékpáros, aki nemet mondana erre, főleg úgy, hogy ehhez egy előre egyeztetett időpontban kell csak két órát rászánnia az életéből. Mint mindenben, ebben sem lehet elhanyagolni a fejlődést, így a nemrégiben megnyitott Bringaland Kerékpárszalon az építkezés során nagyon komoly hangsúlyt fektetett az új BG szoba kialakítására és berendezésére is. Az üzlet emeleti részén a BG bejárat mellett Peter Sagan posztere díszeleg, a terembe lépve pedig szinte "orvosi szobában" érezhetjük magunkat, természetesen kerékpáros módon.

"Az új BG termünk sokkal nagyobb, szellősebb és világosabb, mint az előző volt. A szoba hangulatát az egyik falat teljesen betakaró kép uralja, mely a Specialized saját szélcsatornájáról készült. Az amerikai gyártó az egyetlen jelenleg a kerékpárgyártók közül, aki saját szélcsatornát birtokol, mely óriási segítséget nyújt nekik a kerékpárok és kiegészítők aerodinamikusabb megtervezéséhez. A Body Geometry tulajdonképpen ugyanerről szól, hogyan nyerhetünk még másodperceket és wattokat a megfelelő testreszabások után. A terem berendezéséhez szinte 100%-ban a Specialized gyári tartozékait rendeltük. Kicserélésre került az ágy, a mérőeszközök, a szőnyegek is. A falon egy világítós táblán mutatjuk meg az embereknek, melyek azok az anatómia részek, amiket a beállítás során figyelembe veszünk. Mire végigérünk a táblán, mindenki láthatja, miket fogok neki újraállítani. Gyakori, hogy a beállítás közben kiderül, hogy egy-egy alkatrész nem megfelelő a kerékpáron, ezeket a BG teremben azonnal ki is cseréljük. Ilyen lehet például a kormány, stucni vagy az üléscső is, mindegyikből széles választék van a teremben. Ezen kívül a kerékpáros cipőkben használt talpbetétek és hézagolók teljes palettája is rendelkezésre áll, mindenkinek más-más betétre van szüksége az optimális tekeréshez, ez is a testreszabás fontos eleme. Nagyon jó olyan üzeneteket kapni, mint "Van egy útvonalam amin szoktam menni, elküldöm neked a beállítás előtti (szerdai) és utáni (pénteki) tekerésem adatait:beállítás után az átlag sebességem: 26 kph 98 as átlag pulzus szám mellett, BG beállítás előtt ez 24.8 kph volt 143 átlagos pulzus számmal." Ilyenkor érzem úgy, hogy tényleg sokat segítettem a vendégnek." - mondja Balázs, akihez átlagosan 1 - 1.5 hétre lehet előre időpontot foglalni a testreszabásra.

A BG Fit egy a kerékpározás tökéletesítését szolgáló átfogó filozófia, melyet Dr. Andy Pruitt az Amerikai Coloradóban levő Sport Egészségügyi Fejlesztő Központ (PA of the Boulder Center for Sport Medicine) vezetője tökéletesít hosszú évek tapasztalatai és kutatásai alapján. A BG Fit célja a kerékpáros és a kerékpár tökéletes összhangja „a hatékonyabb, dinamikus, a lehető legkényelmesebb és a minél hosszabb távú kerékpározás, a sérülések elkerülése valamint a meglévő problémák korrigálása”. A BG Fit segítségével mi testre szabjuk kerékpárját, hogy Ön is merőben új élményként élhesse meg a kerékpározást.

EXTRA: A Body Geometry beállításra érkező vendégek 15%-os kedvezményt kapnak a BORN táplálékkiegészítő és testápolási termékek teljes kínálatából, illetve izotóniás ital kóstolót is. A termékek közvetlenül a BG Fit teremben is elérhetőek a testreszabásra érkezők számára. További infó a BORN termékekről: www.velo.hu/born

A Body Geometry-ről bővebb leírást ITT olvashatsz és a jelentkezés menetét és ITT találod