Fulcrum kerék - Fulcrum kerékszettek

„Gördülékenység, kezelhetőség, áramvonalasság, reakció képesség, kényelem.” Foglalta össze a FULCRUM. Bizony, ezt mind befolyásolja a kerék. Mindenki megtalálhatja a neki való kerék szettet. Minden felhasználási területre. Az elmúlt évek nagy versenyei során folyamatosan bebizonyította ez a cég, hogy egyedülálló fejlesztései a legjobbá teszik a piacon!

A Fulcrum eredetileg országúti kerekeket gyártott ám a 2008-as szezonban két új termékcsalád született:
A mountain bike kerék kategóriát is kiszolgálva megszülettek az első off-road kerekek, melyek rövid idő alatt bizonyították, hogy méltók a FULCRUM logóra. A másik család a karbonból készült hajtóművek melyek a cég legmagasabb kategóriáját képviselik.
A FULCRUM csak ultra könnyű anyagokat használ. Ilyen például az alumínium a karbon illetve a poliaramid.

Fulcrum kerék

Néhány fejlesztés mely a FULCRUM márka nevéhez fűződik:
2:1 kerék fűzés mely megduplázza a küllők számát a kritikus pontokon.
A Dynamic balance-nak köszönhetően eddig nem látott egyensúly születik a felni minden pontján.
A Fulcrum előkelő helyet foglal el a tömlő nélküli kerekek világában is. Egy egyedülálló technológiának köszönhetően, melyet 2-WAY Fit-nek neveznek, belső nélkül is használható a peremes gumi!
A FULCRUM sikereit egy 4 éves világbajnoki győzelem sorozat koronázza!
Tom Boonen 2005, Paolo Bettini 2006, 2007 és 2008-ban Alessandro Ballan is FULCRUM kerékkel száguldott át a világbajnokság célvonalán, természetesen mindannyian elsőként!

Nincs két egyforma kerék, ahogy két egyforma kerékpáros sem.

Ez az, amiért a Fulcrum profi versenyzők és amatőr kerékpárosok együttműködésével kifejlesztette az öt legjelentősebb mutatót, ami lehetővé teszi, hogy kiválaszthasd azt a kereket, ami leginkább megfelel az igényeidnek és kerékpározási stílusodnak.

Fulcrum kerekek - Fulcrum kerék